Bavarois van kreeft

Met een dressing van kappertjes en Basil Cress met jonge zeekraal.

Bekijk hier het recept met de stap voor stap bereidingswijze van het gerecht. Voorgerecht 4 personen

Bereiding

  1. Dohlervorm groot afzetten met plastic taartrand.
  2. Geblancheerde courgette in de lengte gesneden er aan binnenzijde sluitend tegenaan leggen.
  3. Gelatine oplossen in de bisque en vervolgens fijnmalen, echter niet te fijn.
  4. Hangend maken op ijs, geslagen room erdoor spatelen en op smaak brengen.
  5. Vorm afvullen tot klein stukje onder de rand (terugkoelen).
  6. Gelei er voorzichtig op gieten.
  7. Afgarneren met fijne friséesalade, schaal- en schelpdieren, een kaastuile en Basil Cress.

Bedenker

Martin Hoppers

 

In samenwerking met het Koksgilde Nederland

Naar receptenoverzicht
Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl