Over SVH

Passie voor Horeca is door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) ontwikkeld als hét platform voor iedereen die zich wil oriënteren en verder wil ontwikkelen in de horeca! Wij staan achter vakmanschap in de horeca.

Op Passie voor Horeca vind je vrijblijvende digitale e-learnings waarmee jouw horeca kennis als (beginnend) medewerker in de horeca, horecaprofessional of liefhebber kunt testen. Zo leer je meer over werken in de horeca of een specialisatie zoals bijvoorbeeld koffie, thee, gastvrijheid of wijn. Deze e-learnings bieden een eerste kijkje in de wereld van opleidingen in de horeca. Om jouw kennis en vaardigheden te vergroten volg je na het behalen van jouw Passie voor Horeca certificaten een opleiding of cursus bij één van de SVH erkende opleiders! 

Door een opleiding te volgen bij erkende opleiders vergroot jij jouw vakbekwaamheid en verbeter je jouw arbeidsmarktperspectief. Op Passie voor Horeca lees je alles over jouw arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden als jij een opleiding wilt volgen in de horeca. 

Wil je meer weten over SVH en wat wij allemaal doen? Bekijk dan onze website www.svh.nl

Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op via passievoorhoreca@svh.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 088-050 15 00.

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl