Pizzaiolo

De pizza, het meest geliefde gerecht in Italië. Ook in de horecabranche is de pizza razend populair. Steeds meer pizzaketens openen de deuren. Maar om echt succesvol te kunnen zijn, moet die pizza wel van topkwaliteit zijn. En daar komt véél meer bij kijken dan alleen een goede bodem de lucht in kunnen gooien. Hoe kun je als pizzabakker hét verschil maken? Word Pizzaiolo! In deze e-learning maak je kennis met dit ambachtelijke vak. Bekijk de les!

Opleiding volgen

Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests? Vind een opleiding die bij jou past op horeca.nl en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. 

Pizza Profs

Laat je inspireren door dé pizza-trends uit Italië, sluit je aan bij de Pizza Profs Community en word een echte Pizzaiolo! 

SVH Diplomapiramides

Met het volgen van deze e-learning start je onderaan de SVH diplomapiramides voor SVH Fastservice. Daarnaast is Pizzaiolo ook een specialisatie. Wil je weten wat de doorgroeimogelijkheden zijn binnen deze piramides? Klik dan op de piramide voor meer informatie.

SVH Fastservice  

 

 

 

 

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl