Fastservice

De diplomapiramide Fastservice laat zien uit welke niveaus en functies dit vakgebied is opgebouwd. Bij elk niveau hoort een competentieprofiel met daarbij behorende kennis en vaardigheden.

De piramide geeft aan wat je op een bepaald niveau moet kunnen en kunnen verwachten en welk arbeidsmarktperspectief er is. Zo begint deze piramide bij de functie: medewerler fastservice en kun je de piramide beklimmen tot 1e medewerker fastservice of manager/bedrijfsleider fastservice.

Medewerker fastservice

Als medewerker fastservice ben je een echte alleskunner binnen een fastservicebedrijf.Jij weet dat naast gastvrijheid, snelheid van groot belang is in de wereld van de fastservice. In deze pittige functie weet jij ook onder tijdsdruk de allerbeste service te bieden.

Lees meer over medewerker fastservice

1e Medewerker fastservice

Als iemand die houdt van een uitdaging zie jij altijd kansen voor verbetering om de beste service aan jouw gasten te kunnen bieden. Je werkt zelfstandig, hebt een totaaloverzicht over de werkzaamheden op de werkvloer en een coördinerende rol waarbij je rapporteert aan de manager/bedrijfsleider fastservice.

Lees meer over 1e medewerker fastservice

Manager/bedrijfsleider fastservice

Als manager of bedrijfsleider fastservice ben je eindverantwoordelijke binnen een fastservicebedrijf. Hier geef je leiding, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid en bewaak je de commerciële doelstellingen. Daarnaast ondersteun je jouw medewerkers tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer. 

Lees meer over manager/bedrijfsleider fastservice

Terug naar overzicht

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl