Verantwoorde alcoholverstrekking

In deze module leer je meer over het verantwoord verstrekken van alcohol. Als een horecabedrijf alcohol wil schenken moet er altijd een leidinggevende aanwezig zijn die bijgeschreven is in het register Sociale Hygiëne. Ook het overige personeel dat drank verstrekt moet op de hoogte zijn van verantwoorde alcoholverstrekking. In deze module leer je wat alcohol precies is en hoe je dit verantwoord verstrekt in de horeca.

Opleiding volgen

Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests? Vind een opleiding die bij jou past op horeca.nl en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. 

Wil jij na het volgen van deze module ook verantwoord kunnen omgaan met andere situaties, zoals klachten, agressie, intimidatie of drugs? Volg dan cursus Sociale Hygiëne via een van onze erkende opleiders: HSN, SHO en Picabia. Bij deze opleiders leer je alles over het verantwoord omgaan met gasten, het voorkomen van lastige situaties en het verantwoord omgaan met situaties die afwijken van het normale.

 

 

 

 

SVH Diplomapiramide

Met het volgen van deze module start je onderaan de SVH diplomapiramide voor SVH Sociale Hygiëne. Daarnaast is sociale hygiëne ook een onderdeel van of specialisatie voor verschillende diplomapiramides, namelijk: SVH Gastheer/-vrouw; SVH Kok; SVH Wijnmeester; SVH Meesterschenker; SVH Meesterhorecaondernemer; SVH Fastservice; SVH Meesterijsbereider. Wil je weten wat de doorgroeimogelijkheden zijn binnen deze verschillende piramides? Klik dan hier.

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl