Vis en schaaldieren

Vis is een geliefd en gezond product. Maar weet jij het verschil tussen een platvis en een rondvis? En tussen een schelp- of schaaldier?

Na het volgen van deze e-learning weet jij de verschillende soorten van elkaar te onderscheiden. Ook weet jij waar de vis heeft gezwommen en hoe hij leefde voordat hij op het bord terecht kwam!

Opleiding volgen

Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests? Vind een opleiding die bij jou past op horeca.nl en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. 

SVH Diplomapiramides

Met het volgen van deze e-learning start je onderaan de SVH diplomapiramides voor SVH kok en SVH Gastheer/-vrouw. Wil je weten wat de doorgroeimogelijkheden zijn binnen deze piramides? Klik dan op de piramide voor meer informatie.

SVH Kok

 

 

SVH Gastheer/-vrouw

 

 

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl