Oosters gemarineerde tonijn

Met wasabi-panna cotta en een marmelade van radijs.

Bekijk hier het recept met de stap voor stap bereidingswijze van het gerecht. Voorgerecht 4 personen

Bereiding

Oosterse dressing

  1. Alles mengen maar als laatste de olie eraan toevoegen, op smaak maken met peper en zout en eventueel wat extra limoen.

Tonijn

  1. Snijd tonijn in de gewenste vorm, marineer hem met de oosterse dressing, peper en zout.

Wasabi-panna cotta

  1. Kook de room, kippenbouillon en de wasabi op, maak het af met peper en zout, voeg hier de gelifecante aan toe, even doorkoken en storten.

Radijsmarmelade

  1. Radijs fijnsnijden, verwarmen met marmeladesuiker en op smaak maken met peper en zout.

Sesamkletskop

  1. Boter loskloppen, sesamzaad en sambal toevoegen, mengen met bloem en op smaak maken met peper en zout.

Bedenker

Cees Goverde

 

In samenwerking met het Koksgilde Nederland

Naar receptenoverzicht
Wil je weten wat er veranderd is op het nieuwe Passie voor Horeca?