Oosters gemarineerde tonijn
Met wasabi-panna cotta en een marmelade van radijs.
Bekijk hier het recept met de stap voor stap bereidingswijze van het gerecht. Voorgerecht 4 personen
Bereiding
Oosterse dressing
- Alles mengen maar als laatste de olie eraan toevoegen, op smaak maken met peper en zout en eventueel wat extra limoen.
Tonijn
- Snijd tonijn in de gewenste vorm, marineer hem met de oosterse dressing, peper en zout.
Wasabi-panna cotta
- Kook de room, kippenbouillon en de wasabi op, maak het af met peper en zout, voeg hier de gelifecante aan toe, even doorkoken en storten.
Radijsmarmelade
- Radijs fijnsnijden, verwarmen met marmeladesuiker en op smaak maken met peper en zout.
Sesamkletskop
- Boter loskloppen, sesamzaad en sambal toevoegen, mengen met bloem en op smaak maken met peper en zout.
Bedenker
Cees Goverde
In samenwerking met het Koksgilde Nederland
Naar receptenoverzicht