Hoofdstuk 3: Gastronorm, tussendoor opslaan van goederen
Dagstickers
![](/media/filer_public_thumbnails/filer_public/66/93/66937620-8402-4416-8136-4dd778fe2820/dag-stickers.jpg__940.0x580_q85_subsampling-2.jpg)
Bijvullen
![](/media/filer_public_thumbnails/filer_public/be/c1/bec16f18-3255-4ece-9d2f-ba803c081ae1/_rvw0104.jpg__940.0x580_q85_subsampling-2.jpg)
De houdbaarheid, versheid en kwaliteit van producten gaat hard achteruit wanneer de temperatuur te hoog is. Daarom worden veel producten opgeborgen in de koeling.
Koelen
Alle materialen in de keuken moeten bestaan uit RVS of kunststof. In ieder geval mogen ze nooit poreus zijn.
Opslagmateriaal
![](/media/filer_public_thumbnails/filer_public/07/6b/076b9569-29f2-4884-b126-5c3ce44715c4/_rvw2253.jpg__940.0x580_q85_subsampling-2.jpg)
Je bent klaar om naar de toets te gaan!