Roergebakken grote garnalen

Bekijk hier het recept met de stap voor stap bereidingswijze van het gerecht. Voorgerecht 4 personen

Bereiding

  1. Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaal.
  2. Snijd de knoflook en het pepertje fijn.
  3. Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit er de knoflook en de pepertjes in.
  4. Doe er vervolgens de garnalen bij en roerbak het geheel op hoog vuur.
  5. Voeg op het laatst de zeekraal toe, meng het geheel en breng op smaak.
  6. Serveren in 4 diepe witte borden en ruim met Limon Cress garneren.
  7. Doe er stukjes knapperig stokbrood bij om in de smakelijke olie te deppen.

Bedenker

Gert van Strien

 

In samenwerking met het Koksgilde Nederland

Naar receptenoverzicht
Wil je weten wat er veranderd is op het nieuwe Passie voor Horeca?