Konijnenbout in Wildebok van de Scheldebrouwerij

Bekijk hier het recept met de stap voor stap bereidingswijze van het gerecht. Hoofdgerecht 18 personen

Bereiding

  1. Bak de konijnenpoten aan en leg ze in een gastronormbak.
  2. Bak de uien goed aan en schep ze op het konijn, doe de rest van de ingrediënten erbij en breng op het fornuis aan de kook.
  3. Stop de gastronormbak ongeveer een uur in de oven op 200°C.
  4. Bind de saus af met maizena.
  5. Serveer met een knolselderijpuree van een deel aardappelpuree en een deel gepureerde knolselderij, op smaak gebracht met peper, zout en mosterdcress.
  6. Leg er een stoofpeertje dat gekookt is in Lindemans kriekenbier bij.

Bedenker

Sem Theuns

 

In samenwerking met het Koksgilde Nederland

Naar receptenoverzicht
Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl