Het nieuwe Passie voor Horeca

Passie voor Horeca is hét platform waarop (beginnende) medewerkers korte e-learnings volgen om de basiskennis te testen. Elke e-learning wordt afgesloten met een toets. Haal je de toets? Dan ontvang je een certificaat van deelname als bewijs.

Heb je na het volgen van de e-learnings de smaak te pakken gekregen en wil jij jouw kennis en vaardigheden echt vergoten? Volg dan een cursus of opleiding om daarmee een echt (branche-erkend) diploma te halen. De e-learnings zijn ontwikkeld om jou een eerste indruk te geven in de verschillende opleidingen die worden aangeboden door opleiders waar SVH mee samenwerkt.

De certificaten die je haalt op Passie voor Horeca zijn een bewijs dat je basale kennis en vaardigheden bezit van een vakonderdeel.  Ze hebben dan ook geen marktwaarde. De echte skills leer je via de opleidingen van branche-erkende opleiders en de leermiddelen van SVH.

Welke onderwerpen staan op Passie voor Horeca?  Bekijk dit handige overzicht.

Het vernieuwde Passie voor Horeca heeft een andere insteek dan het oude Passie voor Horeca. Op de oude versie was meer verdiepende informatie te vinden. Veel van deze informatie was niet meer up-to-date. Dat vroeg om een verandering, ook afgestemd op de huidige vraag vanuit de branche en doelstellingen van SVH.

Op het nieuwe Passie voor Horeca is de basis te vinden waarin een deel van het oude Passie voor Horeca terugkomt. De verdieping zit in de nieuwe leerlijn en SVH Horecatalent.nl.

De laatste jaren hebben wij niet stilgezeten en is er een compleet nieuwe leerlijn voor kok en gastheer/-vrouwen ontwikkeld. Ook is er nu een aanvulling gekomen voor de Manager/ Ondernemers Horeca. Naast de theorie- en werkboeken is de online omgeving SVH Horecatalent ontwikkeld met daarin alle theorie, films, opdrachten, bereidingstechnieken, recepten en toetsen. Helemaal van deze tijd én in lijn met wat er nu door de branche gevraagd wordt.

Mocht je hier meer informatie over willen hebben dan sturen wij dat graag toe. Ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Het is natuurlijk mogelijk om eenmalig een proeflicentie aan te vragen van SVH Horecatalent om alvast een voorproefje te krijgen.

Een overzicht van de nieuwe leermiddelen vind je aan de linkerkant.

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl