Allergenen

Wanneer je werkt met voeding is het belangrijk om te weten dat alle voedingsstoffen die een mens binnenkrijgt effect kunnen hebben op de gezondheid. Niet iedereen kan alle voedingsstoffen of onderdelen daarvan verdragen. In sommige gevallen kan iemand er zelfs erg ziek van worden!

Met behulp van deze training leer jij over de soorten allergenen, het effect van allergenen op het lichaam en hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten geen risico lopen de verkeerde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit geeft wel zo’n veilig gevoel!

Opleiding volgen

Ben je enthousiast geworden na het halen van één of meerdere tests? Vind een opleiding die bij jou past op horeca.nl en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière. 

SVH Diplomapiramides

Met het volgen van deze e-learning start je onderaan de SVH diplomapiramides voor SVH kok en SVH Gastheer/-vrouw. Wil je weten wat de doorgroeimogelijkheden zijn binnen deze piramides? Klik dan op de piramide voor meer informatie.

SVH Kok

 

 

SVH Gastheer/-vrouw

 

 

Meer ontdekken over leren en werken in de horeca? Kijk op horeca.nl