Mijn Passie

Log hier in met je Entree account

Goudse kaas

Toepassingen

Snacks, broodbeleg, fondue, in en bij gerechten, dessertkaas.

Types

Aanverwante soorten: boerenkaas, Maaslander, Beemster. Met komijn, mosterd, kruiden.

Kenmerken

Uiterlijk 
Vorm:plat-cilindrisch of blokvorm.
Korst:Uiterlijk van de korst: schoon, droog, glad, met plastic laag.
Gewicht 
Gewichtsklasse:4-20 kg.
Vetgehalte:Vetgehalte in droge stof: 48+.
Vochtgehalte:42-44%.
Structuur:glad, regelmatig gevormde openingen, goed snijdbaar.
Geur:Geur en smaak: afhankelijk van de rijpingsduur, 'jong', 'jong belegen', 'belegen', 'oud', mild tot pikant.

Houdbaarheid

Bewaaromstandigheid: koel en droog (beneden 16 °C).

SVH Warenkennis

Het platform waar je warenkennis kunt zoeken, delen en toevoegen!

www.svhwarenkennis.nl