Mijn Passie

Log hier in met je Entree account

Wat is passie voor Horeca?

Deze site wordt op het moment niet meer geüpdatet. Derhalve kan het zijn dat informatie niet meer volledig is of dat technische elementen niet (goed) werken.

Op Passie voor Horeca vind je digitaal leermateriaal in de vorm van video’s, beelden en teksten. Als leerling of (nieuwe) medewerker kun je eenvoudig informatie vinden door te zoeken op trefwoorden. Als docent of ondernemer maak je zelf instructie-, inwerk- of lesmateriaal door elementen naar keuze samen te voegen in arrangementen.
Instructie- of lesmateriaal maken

Met Passie voor Horeca kun je niet alleen allerlei instructies van technieken en bereidingen bekijken, maar ook zélf instructie- of lesmateriaal samenstellen (arrangementen). Na registratie kun je gelijk aan de slag.

Leren

De arrangementen kun je aanvullen met eigen documenten zoals een PowerPoint-presentatie of afbeeldingen. Met de vele beschikbare video’s maak je het geheel nóg dynamischer. Voeg tenslotte het logo van de school toe aan het arrangement en het lesmateriaal is klaar voor gebruik.

Werken en ondernemen

Maak zelf instructiemateriaal of inwerkprogramma’s voor medewerkers of stagiaires. Zij kunnen deze arrangementen te allen tijde raadplegen via internet. Ook voor ondernemers is het heel eenvoudig om bedrijfslogo, huisstijl en bestanden toe te voegen.

SVH

Passie voor Horeca is een product ontwikkeld door SVH. SVH staat voor Stichting Vakbekwaamheid Horeca en voert namens sociale partners (werkgevers- en werknemersorganisaties) in de horeca taken uit op het gebied van leren, werken en ondernemen. We leveren producten en diensten aan (toekomstige) ondernemers en werknemers in de horeca. SVH is een stichting zonder winstoogmerk en zet eventuele overschotten in voor innovaties.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een email: passievoorhoreca@svh.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 088-050 15 00.